top of page

BEZOEK AAN WEESHUIS SOMAWATHI, SRI LANKA

In december heeft onze voorzitter Nelly (uiteraard op eigen kosten) een bezoek gebracht aan het Somawathi Holland House of Hope. ‘Het gaf mij zo’n warm gevoel om te zien dat de kinderen daar liefdevol worden opgevangen en een veilig huis hebben. Er wordt goed voor ze gezorgd en er is voldoende ruimte om met elkaar te spelen.’


‘Er zijn goede ruimtes waar de kinderen een vak kunnen leren: er staan o.a. computers, naaimachines en timmergereedschap. Faciliteiten die van belang zodat de kinderen later op eigen benen kunnen staan. Het was dan ook erg fijn om te kunnen zeggen dat we hen financieel zullen ondersteunen met het aankopen van nieuwe computers.

In het verleden hebben we dankzij uw support meebetaald aan naaimachines, een waterput, vakopleidingen en een bus waarmee de kinderen naar school worden gebracht. Fantastisch dat het geld zo goed is besteed en we met elkaar een duidelijk verschil hebben kunnen maken in het leven van deze kinderen.

Dank namens alle kinderen die dankzij u met een glimlach op hun gezicht mij uitzwaaiden.’

MEER NIEUWS
bottom of page