NOODHULP COVID-19

Dankzij u hebben vele kinderen voedsel ontvangen; zonder deze hulp zouden veel kinderen zijn gestorven van de honger.

In Casa Aldec in Ecuador hebben wij, samen met COR Stiftung Deutschland en Stichting Wilde Ganzen een maand lang voeding voor 130 zeer arme gezinnen in Quito kunnen realiseren.

Ook hebben wij in samenwerking met Stichting Wilde Ganzen en dankzij een grote donatie 550 kinderen en hun Childcare medewerkers in Kaapstad van maandelijkse voedselpakketten kunnen voorzien.

In Bangladesh ondersteunen wij 890 huishoudens met voedselpakketten in het Kurigram gebied, dat naast voedselschaarste door de pandemie ook getroffen is door overstromingen.